top of page
Flygblad, virkcirklar och skolslöjd...

Det är bara några av alla de kreativa idéer som engagerade Hjärtekatten-virkare och andra eldsjälar kommit på och genomfört.

 

En del har satt upp flygblad i sina garnbutiker eller i centrum, någon startade en ABF-kurs med Hjärtekatten som tema, en annan startade en virk-along på sitt stick-café och en härlig slöjdlärare använde Hjärtekatten som ett projekt för sina skolelever. Det projektet blev förresten väldigt lyckat eftersom vi fick en hel låda Hjärtekatter samtidigt som eleverna kände att de bidrog till någonting fint - och lärde sig virka på köpet! Win-win-win, kan man säga.

 

Andra har skrivit om oss i olika medier eller medverkat i artiklar och talat för vår räkning. Man har tipsat tidningar, radio och sociala kanaler om vårt arbete vilket har lett till ökad publicitet.

 

Flera garnbutiker har anordnat restgarnsinsamlingar där överblivna nystan blir älskvärda Hjärtekatter, och en stor garntillverkare (som vill vara anonym) skänkte oss en hel kartong full med garn.

Vi blir alltid lika glada när människor engagerar sig i Hjärtekatten, stort eller litet. Har du en spännande idé eller förslag på ett roligt samarbete? Berätta om det för oss! Lättast når du oss genom att maila till: hjartekatten@gmail.com.

  • Facebook Black Round
  • Instagram Black Round
bottom of page