top of page

Hipp hipp hurra!

Jag tror knappt att det är sant men om bara två dagar är det Hjärtekattens sjätte födelsedag. För sex år sedan tryckte vi på publicera-knappen, och med andan i halsen väntade vi på respons från Sveriges virkare. Aldrig någonsin hade vi kunnat tro att gensvaret skulle vara så positivt och att katterna skulle fullkomligt välla in till våra stackars oförberedda postuthämtningsställen. Det är med ett litet fniss jag minns den där avin där det helt enkelt stod att jag skulle hämta ut en sopsäck. Det var ingen idé att skicka ut separata avier när det kom över 50 paket på en vecka.

Sedan dess har vi utökat mottagaradresserna från en till sex och kattströmmen har blivit lite mer lätthanterlig, nästan 3500 Hjärtekatter har registrerats och tusentals barn har fått en kamrat för livet. Det måste väl vara värt att fira eller hur? Håll utkik här på hemsidan, på Facebook eller i ditt Instagram-flöde så kommer vi snart att publicera en jubileumstävling!

Tusen tack för de här sex åren - vi hoppas på sex lika bra till.


bottom of page